Skip to the main content

‘Quatre Mains 2022’ op 24 september in Grave

Al 30 jaar organiseert bridgeclub Dummy uit Grave ieder jaar een open bridgedrive. Wat ooit begon als ‘kroegendrive’ is uitgegroeid tot een bridgedrive in diverse locaties verspreid gelegen in het stadje Grave. De organisatie-commissie is er weer in geslaagd veel gezellige speellocaties te vinden, verspreid door Grave. Veel betrokken vrijwilligers zorgen voor een hapje of een drankje én een heerlijke lunch. Bij voorgaande edities trokken meer dan 100 paren door het gezellige Grave: korte afstanden, mooie wandelingen. Dit jaar is het dus te doen op 24 september.

In het verleden is dit bridgetoernooi altijd gehouden in het begin van mei. Dit jaar lukte dat niet door teveel onzekerheid rond de corona pandemie. Het was ook deze pandemie die verhinderde dat de edities van 2020 en 2021 konden doorgaan.

Mocht er in het najaar onverhoopt weer sprake zijn van beperkende maatregelen waardoor Quatre Mains 2022 niet door zou kunnen gaan dan zal bridgeclub Dummy het inschrijfgeld aan ingeschrevenen retourneren, zoals dat ook is gebeurd in 2020.

Wij gaan er van uit dat we in 2022 gewoon kunnen spelen: wij hebben er zin in!

Dat hebben de 50 paren die zich op dit moment al hebben aangemeld ook. Wij zien ook uw deelname met vreugde tegemoet!

Vul het bijgesloten inschrijfformulier in en meld u aan.

Inschrijfformulier QM Bridgedrive 2022

Andere artikelen

Statuten

NAAM EN ZETEL Artikel 1. De vereniging draagt de naam: Bridgekring de Kentering. Ze heeft...

11/10/2020 - Henk Rotman